Candid. Platform
for growth.

Nieuw LINDA.tv: ‘Het kost je een glas wijn per maand’

Nieuw LINDA.tv: ‘Het kost je een glas wijn per maand’

LINDA komt na LINDA. magazine en LINDA.nieuws nu ook met een betaald videoplatform met bestaande en eigen videoproducties. Belooft dit net zo’n succes te worden of snijden de makers zich met de €3,50 abonneekosten per maand in de vingers?

We hadden het kunnen zien aankomen: Linda de Mol, en dan vooral de makers van LINDA., die na het succesvolle magazine en de nieuwssite, het merk nu uitbreidt met een eigen videoplatform: LINDA.tv  www.linda.tv,in samenwerking met launching partner KPN.

Hoe is het nu met?
Via dit platform kan de doelgroep niet alleen bestaande content, zoals opvallende tv-fragmenten of grappige YouTube-filmpjes kijken, er is ook een aanbod aan eigen videocontent. Zo is er met de rubriek ’Hoe is het nu met?’ meteen een handig linkje gemaakt naar het magazine. Een selectie geïnterviewden vertellen hoe het met hen gaat sinds ze in Linda hebben gestaan.

In ‘SmallTalk’ bespreekt Ruben van der Meer iedere week een wereldprobleem met een piepjonge deskundige à la Praatjesmakers. Er komen ook filmpjes met BN’ers die een lesje geven in hun onbekende talent: Bobbi Eden leert de LINDA.-doelgroep haken en Filemon Wesselink geeft een lesje wijnproeven.

Betaalde videosnacks
LINDA.tv is geboren met het doel ervoor te zorgen dat de doelgroep op de hoogte blijft van de leukste en opvallendste videosnacks en hierover mee kan praten. Maar hier zit wel een prijskaartje aan. Een maandabonnement op LINDA.tv kost je €3,50 of zoals de makers zelf aangeven: ‘een glas wijn per maand voor iedere dag een berg verse video’s‘. De vraag is of de doelgroep dit gaat doen. Iedereen die zich nu aanmeldt, kan het videoplatform tot het einde van het jaar gratis testen. Verstandig, want zoals hier al aangegeven, is het belangrijk dat je de doelgroep goed triggert als je kiest voor een betaald videokanaal. Nu afwachten of dit ook daadwerkelijk aanslaat…