Candid. Platform
for growth.

XXS wint NS Retail pitch

NS-Stations-XXS-vierkan_20210708-091956_1

NS Retail heeft XXS Amsterdam – A Candid Company, benoemd tot het bureau voor alle communicatie activiteiten voor haar retailformules Kiosk, Julia's en StationsHuiskamer. XXS gaat drie formules van NS Retail op de stations ondersteunen op het gebied van strategie, campagne ontwikkeling, design, online en social.

De creatieve doorvertaling van de strategie en propositie naar copy en beeld was doorslaggevend voor NS Retail om XXS aan zich te verbinden

,,De creatieve en strategische aanpak van XXS past in z'n geheel bij hoe wij graag met onze doelgroep willen communiceren. XXS heeft laten zien dat ze de taal spreekt van onze formules en inzicht heeft in hoe de retail branche werkt. Wij kijken erg uit naar de mooie dingen die we samen gaan maken."

Lotte van Wezel – manager Format management & Marketing NS Retail

"Voor NS Retail aan de slag mogen gaan is een grote eer. De zorgvuldigheid waarmee NS Retail het proces heeft vormgegeven en de uiteindelijke keus heeft gemaakt, is een mooi voorbeeld voor velen. XXS Amsterdam is hier helemaal klaar voor sinds het bureau in 2019 onderdeel is geworden van het Candid platform waarop samengewerkt kan worden met alle disciplines die nodig zijn om te kunnen groeien in de wereld van morgen."

Piet Hein Smit – founder & managing director XXS Amsterdam

De samenwerking tussen NS Retail en XXS Amsterdam start officieel per 1 juli. Het eerste werk van de hand van XXS wordt in het najaar verwacht.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.candidplatform.com/

Be Candid,
it’s contagious.

Candidness is the quality of speaking with
honesty and authenticity. Our Candid editorial
team shares stories that matter on media, data,
marketing, creativeness and technology.

Platform news       All platform news