Candid. Platform
for growth.

XXS wint funda pitch

funda

 funda heeft XXS – A Candid company, gekozen als bureau om de merkstrategie en merkcampagnes voor zowel B2B als B2C te ontwikkelen. Aan de keuze ging een uitgebreide bureaupitch vooraf. Het eerste werk van XXS voor funda wordt voor de zomer verwacht.

De marktplaats, met gemiddeld 78 miljoen bezoekers per maand waarvan 5 miljoen unieke, heeft de ambitie om uit te groeien tot een breder platform. In het komende jaar worden steeds meer functionaliteiten en content toegevoegd die makelaars en consumenten beter faciliteert in het koop/huur- en verkoopproces. Zo geeft funda meer inzicht in omgevingsvoorzieningen met inzet van lokale data. Met de uitbreiding van haar dienstverlening is funda toe aan een vernieuwde merkstrategie. Middels meerdere merkcampagnes wil funda de uitbreiding van haar dienstverlening breder uitdragen in de markt.

Quintin Schevernels – CEO funda: "Ondanks dat funda in Nederland een beetje wereldberoemd is, voelden we de urgentie om vanuit onze nieuwe strategie ook onze positionering naar zowel consumenten als makelaars serieus tegen het licht te houden en te vernieuwen. XXS heeft ons in hun pitch kunnen overtuigen daar de geschikte partner voor te zijn."

"We vinden het een grote eer om voor funda te mogen werken. Het bekendste woningplatform is in de afgelopen 20 jaareen onlosmakelijk onderdeel van ons leven geworden. Om een bijdrage te kunnen leveren aan de volgende stap van het merk is iets waar wij als bureau trots op zijn. Op basis van de pitch hebben we met het voltallige funda team een vliegende start kunnen maken, en dat belooft veel goeds voor de toekomstige samenwerking."- aldus Piet Hein Smit – Founder & Managing Director XXS.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.candidplatform.com/

Be Candid,
it’s contagious.

Candidness is the quality of speaking with
honesty and authenticity. Our Candid editorial
team shares stories that matter on media, data,
marketing, creativeness and technology.

Platform news       All platform news