Candid. Platform
for growth.

Nieuwe Managing Director Sanne Tolsma

XXS-PietSanne

Sanne Tolsma is de nieuwe Managing Director van XXS <https://www.xxs.amsterdam/> – onderdeel van het Candid platform. Sanne start officieel 1 januari en zal het bureau samen met oprichter Piet Hein Smit gaan leiden.

Sinds de toetreding op het platform is de positionering van XXS aangescherpt en focust het bureau zich volledig op merkstrategie en creatie. Het bureau werkt daarin steeds nauwer samen met alle andere gespecialiseerde bureaus op het Candid platform.

Het bureau heeft een wervelend jaar achter de rug waarin het 11 nieuwe opdrachtgevers verwelkomde. Het won onder andere de pitches voor Yakult, Het Rode Kruis, Funda, NS Retail, Flink en Port of Amsterdam.

Over Sanne:

Sanne Tolsma heeft meer dan 17 jaar bureau-ervaring bij onder andere Ogilvy, ALFRED, MullenLowe ALFRED en Wunderman Thompson Amsterdam. In haar 12 jaar bij ALFRED was ze onder meer verantwoordelijk voor Unilever, HEMA en de internationale business en het bureaumanagement van MullenLowe ALFRED. Afgelopen jaar leidde ze bij Wunderman Thompson de PLUS en MediaMarkt accounts.

Sanne over XXS: XXS is afgelopen jaar teruggegaan naar haar kern en met een hernieuwde focus nu zeer succesvol aan het groeien. De energie en drive binnen het bureau zijn enorm. En er zit ook nog eens heel veel talent. Een prachtig moment voor mij om in te stappen en met het team het bureau en de business van onze klanten verder te laten groeien. Ik voel me ontzettend welkom en kijk er zeer naar uit om samen te gaan vliegen.

XXS over Sanne: We zijn bijzonder gelukkig met de vondst en komst van Sanne.

Sanne is leuk én goed. En past qua karakter perfect bij dat van XXS. Daarnaast is Sanne heel ambitieus en zeer ervaren. En dat is precies wat XXS in de volgende fase nodig heeft. 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.candidplatform.com/

Be Candid,
it’s contagious.

Candidness is the quality of speaking with
honesty and authenticity. Our Candid editorial
team shares stories that matter on media, data,
marketing, creativeness and technology.

Platform news       All platform news