Candid. Platform
for growth.

The online company wordt vanaf nu Online Company

online_company_logo_square-100
Het lijkt een minimale verandering, dat we zo'n klein woordje achterwege laten. Maar niets is minder waar. In de afgelopen vijftien jaar zijn we gegroeid van het online bureau, dat al jouw online mediazaken regelt, naar jouw online bureau: je company in digital marketing. We zijn nog steeds dat bureau waartoe je je wendt voor expertise in e-commerce en online media. Maar je digitale marketingvraagstukken lossen we niet meer alleen voor je op, we lossen ze sámen met je op. We treden op als volwaardig partner, in alle openheid en met een geïntegreerde manier van werken.

Ons doel blijft hetzelfde, namelijk duurzame groei realiseren vanuit een goede samenwerking én met het juiste gezelschap. En ook de pijlers waarmee we die groei realiseren, staan nog als een huis: Strategy, Data & Technology, Commerce, People en Media. Met de toevoeging dat we tegemoetkomen aan de wens die bij merken steeds meer op de voorgrond treedt: ze willen kennis, expertise en technologie inhouse halen. We werken als één team, we zijn een verlengstuk van je organisatie.

Online Company verbindt merken en organisaties. Ambities aan processen. Branding en performance. We breken silo's af en bouwen geïntegreerde teams op. Samen realiseren we duurzame groei en continuïteit met onze partners.
We zijn niet meer the company, samen zijn we good company.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.candidplatform.com/

Be Candid,
it’s contagious.

Candidness is the quality of speaking with
honesty and authenticity. Our Candid editorial
team shares stories that matter on media, data,
marketing, creativeness and technology.

Platform news       All platform news