Candid. Platform
for growth.

TNO kiest voor Stroom

LinkedIn_1200x627px_Zelfvoorzienend
We zijn heel trots om te mogen noemen dat Stroom de strategische adviseur voor de corporate campagne van TNO is geworden. We hebben samen met TNO een campagne ontwikkeld die verder ingaat op het laden van het merk. Dat doen we door middel van een zware contentcampagne waarvan de eerste flight eind mei t/m halverwege juni was. De campagne bestaat uit tekst, video en audio, waarbij de podcasts van TNO een centrale rol spelen. De resultaten van deze flight zijn uitzonderlijk hoog in termen van leestijden en uitkijk- en doorklikratio's.

Het doel is om te laten zien waar TNO voor staat en om via branded content te laten zien welke waarde TNO levert aan de samenleving. Vanaf 13 juli start de eerste radio flight en in oktober volgt de tweede content flight van de 'Zie het voor je' corporate campagne.

Een reactie van TNO's Nathalie van de Put (Manager Marketing & Branding) & Bianca Kooter (Projectmanager Marketing & Corporate Communicatie): ''Stroom verdiept zich echt in de organisatie en maakt een op maat voorstel, maar blijft flexibel en beweegt mee met de doelstellingen van ons als klant, ook als deze verschuiven. Dit is van zeer grote waarde gebleken in deze bijzondere periode van de afgelopen maanden waarbij er ook in het medialandschap veel verschuivingen en onzekerheden waren.

De experts van Stroom geven strategisch advies, zorgen voor onderbouwing, blijven operationeel scherp en stellen continu de juiste kritische vragen. Dit stelt ons in staat om samen het beste resultaat uit een campagne te halen."

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.candidplatform.com/

Be Candid,
it’s contagious.

Candidness is the quality of speaking with
honesty and authenticity. Our Candid editorial
team shares stories that matter on media, data,
marketing, creativeness and technology.

Platform news       All platform news