Candid. Platform
for growth.

STROOM wint aanbesteding TNO

tno-header-1536x872

TNO: de Nederlandse organisatie voor toegepast-natuurwetenschappelijk onderzoek kiest na een aanbestedingsprocedure voor Mediabureau STROOM, onderdeel van Candid. Mediabureau STROOM blijft daarmee verantwoordelijk voor de on- en offline mediastrategie advies, -planning en -inkoop.

TNO is een innovatie- en kennisorganisatie. Zij verbindt mensen en kennis om innovaties te creëren die de concurrentiekracht van bedrijven en het welzijn van de samenleving duurzaam versterken. Er werken ruim 3500 professionals bij de meer dan 20 vestigingen van TNO, inclusief de hoofdvestiging in Den Haag.

De samenwerking wordt voortgezet na een succesvolle samenwerking in de afgelopen jaren op de "TNO: Zie het voor je" campagne: de campagne draagt bij aan een inhoudelijke invulling van het TNO merk. Niet alleen de merkbekendheid is gestegen, maar bovenal de inhoudelijke kennis waar het merk voor staat. STROOM is zeer gemotiveerd en enthousiast om verder invulling te geven aan de groei van het merk TNO.

Quote Nathalie van der Put, Manager Marketing Brand & Digital bij TNO
"We zijn heel blij met de passie en energie van STROOM voor het merk TNO. De campagnes die STROOM eerder voor ons ontwikkelde hebben geresulteerd in een zeer succesvolle combinatie van content en effectiviteit in zowel on- en offline bereikscampagnes. We kijken uit naar het gezamenlijk verder uitbouwen van het merk TNO en zien de toekomst met veel vertrouwen tegemoet."

Samantha Catsburg, Agency Lead van STROOM:
''We zien er naar uit om de samenwerking met TNO, na het winnen van de aanbesteding, op lange termijn uit te mogen bouwen. TNO is een belangrijke Nederlandse innovatie- en kennisorganisatie en het is dan ook essentieel dat we verder bouwen aan de inhoudelijke merkbekendheid van TNO. Door middel van de campagnes met onderwerpen als Mobiliteit, Gezondheid en Veiligheid willen we Nederland laten zien waar de kennis TNO praktisch van toepassing is voor ons allemaal.''

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.candidplatform.com/

Be Candid,
it’s contagious.

Candidness is the quality of speaking with
honesty and authenticity. Our Candid editorial
team shares stories that matter on media, data,
marketing, creativeness and technology.

Platform news       All platform news