Candid. Platform
for growth.

STROOM groeit met Tamara Baeke

Tamara-1-scaled

Wie ben je?

Ik ben Tamara Baeke, 37 jaar en kom uit het mooie Breda. Een fijne, gemoedelijke stad om te wonen met veel groen, doorgaans veel festivals en andere activiteiten waar ik graag bij aansluit. Als geboren en getogen Brabantse kan ik natuurlijk niet om deze Brabantse gezelligheid heen. Na jarenlang in diverse marketingfuncties aan adverteerderszijde werkzaam te zijn geweest, ben ik vanaf 1 januari 2021 van start gegaan als Sr. Communications Consultant bij STROOM.

Hoe geef je invulling aan je functie bij functie bij STROOM?
Als Sr. Communications Consultant ben ik voor mijn klantenpakket het eerste aanspreekpunt binnen STROOM. Ik geef vanuit deze rol communicatie- en media-advies, ontwikkel (media)campagnes in samenwerking met de specialisten en coördineer de daadwerkelijke uitvoering van de mediacampagnes.

Wat heb je hiervoor gedaan?
In mijn vorige functie was ik als Brand Manager Braun verantwoordelijk voor strategische en operationele marketingactiviteiten. Een brede functie waarbij ik ruime ervaring heb opgedaan op het gebied van communicatie en media maar ook zaken als branding, distributie en assortimentsbeheer.

Waarom heb je de switch van adverteerder naar bureauzijde gemaakt?
Na diverse marketingposities aan adverteerderszijde wilde ik mijzelf meer toeleggen op strategie en ging mijn zoektocht al snel richting een nieuwe uitdaging in de vorm van een adviesrol. De combinatie van servicegericht klantencontact, het afwisselende karakter en de mogelijkheid om uiteenlopende merken te helpen met hun media- en communicatiestrategie sprak mij erg aan. De keuze voor de switch naar bureauzijde was dan ook snel gemaakt.

Waar krijg je energie van in je werk?
Tijdens mijn werk word ik blij van inspirerende contacten, het behalen van gestelde doelen, nieuwe wegen bewandelen en merken laten groeien.

Waar krijg je energie van in je vrije tijd?
Mijn vrije tijd vul ik het liefst actief in en als het even kan buiten. Wandelen in de natuur, een rondje hardlopen of salsa dansen vind ik heerlijk om te doen. Daarnaast krijg ik altijd een boost van reizen. Een nieuwe omgeving, nieuwe ontdekkingen, nieuwe ervaringen… heerlijk!

Waar kan men jou 's nachts voor wakker maken?
Je mag me wakker maken als je hulp nodig hebt of om te melden dat we op reis gaan.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.candidplatform.com/

Be Candid,
it’s contagious.

Candidness is the quality of speaking with
honesty and authenticity. Our Candid editorial
team shares stories that matter on media, data,
marketing, creativeness and technology.

Platform news       All platform news