Candid. Platform
for growth.

Martijn Jaartsveld nieuwe Strategy Director mediabureau Stroom

martijn-jaarsveld

Per 17 augustus aanstaande start Martijn Jaartsveld in de rol van Strategy Director en MT-lid bij Stroom. Martijn (49 jaar) heeft marketing- en communicatiefuncties aan zowel reclame-, mediabureau- als klantzijde vervuld, recentelijk bij PostNL. 

Martijn Jaartsveld: "Ik heb veel vertrouwen in de manier waarop Stroom samen met Candid bouwt aan haar toekomst. Stroom hanteert een hoog serviceniveau richting haar klanten. Ik kijk er naar uit om mijn kennis en energie toe te voegen aan de plannen voor klanten én aan het team, zodat we met Stroom doorgroeien en de samenwerking met het Candid platform nog verder kunnen benutten. Daarnaast ben ik vanuit mijn managementrol verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van Stroom."

Samantha Catsburg, Client Service Director - Stroom: "De gedrevenheid van Martijn om effectieve, sterke merken met media te bouwen is enorm groot. Met veel vertrouwen kijken wij uit naar zijn komst. Zijn bijdrage geeft Stroom een extra boost om onze groei ambities verder te verwezenlijken. " 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.candidplatform.com/

Be Candid,
it’s contagious.

Candidness is the quality of speaking with
honesty and authenticity. Our Candid editorial
team shares stories that matter on media, data,
marketing, creativeness and technology.

Platform news       All platform news