Candid. Platform
for growth.

John West kiest voor STROOM

John-West-kiest-voor-STROOM-klein
Wij zijn trots en verheugd te mogen melden dat John West voor mediabureau STROOM heeft gekozen. De marktleider in Nederland op het gebied van vis in blik gaat met STROOM de samenwerking aan voor de mediastrategie en -executie en daarmee de doorvertaling van de marketing- en businessstrategie in media.

Bij John West vinden ze dat iedereen van goede vis moet kunnen genieten en bieden ze vis met alleen de beste kwaliteit als de perfecte basis voor een gezond, lekker en actief leven. Door de doelgroepen van jonge gezinnen t/m loyale senioren door te vertalen in de diverse tools en datamogelijkheden van STROOM, is er een duidelijk beeld ontstaan welke doelgroepen nog meer groeipotentie hebben en kunnen genieten van vis op z'n best.
John West heeft in samenwerking met mediabureau STROOM en content marketingbureau gr8 agency dit weten door te vertalen naar een sterke strategie, o.a. gebaseerd op de theorie van Byron Sharp en Daniel Kahneman.

Samenwerking John West & STROOM

Reactie Arno Snoey, John West:
"De keuze voor STROOM was al snel duidelijk omdat we met veel enthousiasme werden meegenomen in hun ijzersterke strategische aanpak om het krachtige merk John West op vernieuwende wijze onder de aandacht te brengen. Daarbij was al snel zichtbaar dat de gezonde, positieve ambitie en mentaliteit van STROOM als zeer prettig en welkom werd ervaren. Dit coöperatieve en geïntegreerde denken gaat voor veel energie en synergie zorgen samen met alle betrokkenen."

Reactie Samantha Catsburg, STROOM:

"Het is geweldig om voor zo'n mooi merk aan de slag te gaan. De professionaliteit van het team en de bureaus maakt ons werk alleen maar leuker en effectiever. Naast de strategische sessies is het ook mooi dat het merk open staat voor vernieuwing op zowel media- als marketingcommunicatie strategie. We adviseren John West daar graag bij." 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.candidplatform.com/

Be Candid,
it’s contagious.

Candidness is the quality of speaking with
honesty and authenticity. Our Candid editorial
team shares stories that matter on media, data,
marketing, creativeness and technology.

Platform news       All platform news