Candid. Platform
for growth.

Introductiecampagne PlusDental via STROOM

Introductiecampagne PlusDental

Vanaf half september betreedt PlusDental met een grootschalige mediacampagne de Nederlandse markt. Mediabureau STROOM is verantwoordelijk voor de mediastrategie, planning en offline inkoop.

De brand awareness campagne gaat van start op alle grote TV zenders.

PlusDental is een van de snelst groeiende MedTech-bedrijven in Europa. Sinds de lancering in 2017 heeft het zich in hoog tempo ontwikkeld naar een speler van betekenis. Het hoofdkantoor in Berlijn is de thuisbasis van het tandtechnisch laboratorium met een team van meer dan 150 tandartsen, tandtechnici en productiemedewerkers. Er is een sterke focus op technologie-, data- en productteams, zij zijn de drijfveren voor het succes en spelen een belangrijke factor in de klantervaring en de kwaliteit van het product. Het merk heeft twee eigen klinieken: in Amsterdam en Rotterdam en levert ook aan onafhankelijke partners.

PlusDental is hét merk als het gaat om doorzichtige beugels. Het merk geeft iedereen de kans om hun mooiste glimlach te laten zien door de toegang tot state-of-the-art tandheelkundige zorg. Het doel is zo veel mogelijk mensen weer open en met vertrouwen te laten lachen.

Quote Samantha Catsburg, Agency lead STROOM:
,,We zijn blij en trots om PlusDental als nieuwe klant te mogen verwelkomen. In een korte periode hebben we de kennismaking en strategie doorlopen en er staat nu een sterke introductiecampagne. De doorzichtige beugels kunnen helpen om je fijner te voelen als mens en het is dan ook fijn om hieraan bij te kunnen dragen als bureau.''

Quote Stefano Piccioli, Head of Marketing PlusDental:
,,Voor de introductie in Nederland waren we op zoek naar een partner die snel kon schakelen. De door STROOM gepresenteerde strategie in combinatie met onze visie en doelstellingen komen naadloos overeen. We kijken met vertrouwen vooruit naar een efficiënte en succesvolle introductie van PlusDental.''

STROOM is een fullservice mediabureau met vestigingen in Amsterdam en Rotterdam, het maakt deel uit van het CANDID platform. CANDID verenigt de creatieve en strategische kracht van onder meer de digitale bureaus Online Company en Havana Harbor, de social media expert Daily Dialogues en reclamebureau XXS. Bij STROOM leveren we energie voor groei. Groei voor de business van onze klanten. Want als er op de juiste media STROOM komt te staan, dan komt er groei in merkbekendheid, performance en businessresultaten. Het draait niet alleen om media bij STROOM. Wij zijn een partner in communicatie voor de klant en analyseren ook de merk- en marketingcommunicatie. Hoe beter we de gehele communicatiestrategie begrijpen, hoe effectiever het media-advies is. STROOM: energie voor groei.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.candidplatform.com/

Be Candid,
it’s contagious.

Candidness is the quality of speaking with
honesty and authenticity. Our Candid editorial
team shares stories that matter on media, data,
marketing, creativeness and technology.

Platform news       All platform news