Candid. Platform
for growth.

Hero Benelux kiest na pitch voor mediabureau STROOM

Hero-Heade_20211124-110046_1

Hero Benelux kiest na een uitgebreid pitchtraject voor mediabureau STROOM, a Candid company. Het gaat onder meer om de merken: Hero Jam, Hero Cassis, B'tween, Hero Baby en het biologische merk Organix.

STROOM wordt per 1 januari 2022 verantwoordelijk voor alle on- en offline mediastrategie advies, -planning en -inkoop. De mediawereld is continu in beweging en elk merk verdient een exclusieve mediamix en strategie. Voor Hero werd een nieuwe balans gevonden tussen de off- en online middelen.

Quote Sander Nuhoff, Marketing Manager Hero Benelux
"We hebben in de eerste plaats voor STROOM gekozen omdat ze in staat bleken om per merk vanuit een goede externe oriëntatie, een hele duidelijke en passende strategie op te stellen. We waren daarnaast blij verrast met de manier waarop is meegedacht met de merk- en marketingcommunicatie. De prettige samenwerking was van doorslaggevend belang. We hebben veel vertrouwen in een plezierige en effectieve relatie."

Quote Samantha Catsburg, Agency Lead STROOM
"We zijn bij STROOM ontzettend trots op het winnen van de pitch voor deze prachtige FMCG merken die zo sterk in de Nederlandse samenleving zijn verankerd. We kunnen niet wachten om die bekendheid verder te laten groeien en alle merken die onder de Hero-vlag varen op de kaart te zetten. Met veel vertrouwen en plezier kijken we uit naar een vruchtbare samenwerking met Hero!" – Samantha Catsburg, Agency Lead STROOM

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.candidplatform.com/

Be Candid,
it’s contagious.

Candidness is the quality of speaking with
honesty and authenticity. Our Candid editorial
team shares stories that matter on media, data,
marketing, creativeness and technology.

Platform news       All platform news