Candid. Platform
for growth.

De Media Maatschap sluit zich aan bij Candid platform en fuseert met STROOM

De Media Maatschap sluit zich aan bij Candid platform en fuseert met STROOM

Met de toevoeging van De Media Maatschap versterkt Candid haar positie op het gebied van media investment management

AMSTERDAM – Candid maakt vandaag bekend dat De Media Maatschap zich aansluit bij het Candid platform. STROOM – sinds 2017 onderdeel van Candid – en De Media Maatschap fuseren tot een nieuw mediabureau met vestigingen in Amsterdam en Rotterdam. Samantha Catsburg (STROOM) en Willem-Jan Nouwens en Michael Gottmer (beiden De Media Maatschap), voeren gezamenlijk het management over het nieuwe bureau.

Edward Knol – Chief Operating Officer Candid: "Met M2Media, BBK en STROOM hadden we al een sterke positie op het gebied van mediastrategie-, planning en inkoop. De toevoeging van De Media Maatschap en de samenvoeging met STROOM is voor ons een strategisch belangrijke stap. Met de fusie verstevigen wij onze positie nog verder op het gebied van centrale media inkoop. Hiermee schuiven we, voor wat betreft het volume van media-investeringen, naar een nog sterkere positie in de Nederlandse markt."

De Media Maatschap is in 2002 opgericht, gevestigd in Amsterdam en werkt voor meer dan 50 bekende adverteerders. Willem-Jan Nouwens – De Media Maatschap: "STROOM is altijd onze Rotterdamse evenknie geweest met dezelfde manier van werken op klanten. Met deze fusie hebben onze klanten al direct toegang tot de aanvullende communicatiedisciplines binnen het Candid platform. Voor ons een belangrijke aanwinst, aangezien de samenhang tussen media en andere communicatiedisciplines meer dan ooit relevant is voor het succes van campagnes."

Samantha Catsburg – Agency lead STROOM: "STROOM en De Media Maatschap vertonen veel overeenkomsten; de werkwijze en cultuur van de beide bureaus liggen dicht bij elkaar. We hebben beiden een enorme focus op onze klanten wat zich vertaalt in een hoge klanttevredenheid en lange klantrelaties. De Media Maatschap is een aanvulling door hun ervaring met bijvoorbeeld dashboarding terwijl in ons team de bredere marketingscope aanwezig is. Zo vullen we elkaar aan en bouwen we voort. Met deze samenvoeging vergroten we onze inkoopkracht terwijl we de service aspecten, die zo belangrijk zijn, behouden." 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.candidplatform.com/

Be Candid,
it’s contagious.

Candidness is the quality of speaking with
honesty and authenticity. Our Candid editorial
team shares stories that matter on media, data,
marketing, creativeness and technology.

Platform news       All platform news