Candid. Platform
for growth.

Parool overleeft digitale tijdperk

Parool overleeft digitale tijdperk

In de rubriek Franky beschrijven redacteuren van frank.news hun eigen, persoonlijke media-ervaring of -ergernis. Vandaag Kim Buitenhuis over Het Parool, die haar als digitale lezer naar een abonnement lokte.

 
Wat de oplagecijfers van Het Parool op dit moment zijn, weet ik niet, maar mij hebben ze in ieder geval om. Deze Amsterdamse krant is al lange tijd mijn favoriet, alleen een abonnement ‘kwam er maar niet van’.

Meer dan zo nu en dan een verdwaalde losse zaterdageditie was er tot heden niet van gekomen. Tot de nieuwe site. (En mijn verjaardag).

 
Goede mix
Via m'n Facebook-nieuwsfeed betrapte ik mezelf er dagelijks op dat ik meerdere keren op de site van het Parool uitkwam. En dat is bij lange na niet de enige krant die ik online 'volg'. Door een goede mix aan informatieve korte items, blogs en goede achtergrondartikelen (Parool Plus, dat ik de afgelopen 2 maanden gratis heb geprobeerd), hoorde ik mezelf steeds vaker zeggen: ‘Snel een zaterdagabonnement aanschaffen’. Want de PS-bijlage, dat is pas echt een feest. En als print- en bladenliefhebster vind ik het zonde om die artikelen online te bekijken. Zo geschiedde. Als extra cadeautje voor m'n verjaardag werd ik vorige week onder meer verrast met een zaterdagabonnement. De eerste krant lag al meteen datzelfde weekend in de bus. Dubbel feest! Deze alleen zonder kater.

 
Verslaafd
En nu die 2 maanden gratis online Parool Plus- artikelen bekijken op z'n einde loopt, ben ik er inmiddels zo aan verslaafd dat ik niet anders kan dan daar ook een digitaal abonnement nemen. Dus lang leve Het Parool, een krant die in mijn ogen het digitale tijdperk overleeft.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.candidplatform.com/

Be Candid,
it’s contagious.

Candidness is the quality of speaking with
honesty and authenticity. Our Candid editorial
team shares stories that matter on media, data,
marketing, creativeness and technology.

Platform news       All platform news