Candid. Platform
for growth.

Branded content: Coen en Sanders PizzaLab succes voor Domino’s

Branded content: Coen en Sanders PizzaLab succes voor Domino’s

Je houdt een wedstrijd waarbij je de twee populairste dj’s van Nederland elke week drie rare, nieuwe pizza’s laat proeven. Je kiest een winnaar en zorgt dat heel Nederland die pizza binnen drie dagen bij jou kan bestellen.

Zie daar de geslaagde branded content actie van Domino’s. Vier weken lang kon iedereen in Nederland zelf een nieuwe pizza v oor Domino’s verzinnen en zijn idee insturen naar het Coen en Sander PizzaLab van Radio538. Ruim 10.000 mensen deden dat. Er kwamen pizza’s binnen met curryworst, paella, patat, haring, drop en zelfs sprinkhanen en meelwormen.

Nicky’s Nacho Speciaal pizza - met salsa- in plaats van tomatensaus en tortillachips - werd donderdag 22 oktober tot winnaar verkozen en is vanaf zaterdag 24 oktober in alle 171 vestigingen te bestellen.

Domino’s koos er bewust voor de wensen van zijn klanten centraal te stellen en rekening te houden met hun smaak. ,,We hebben deze samenwerking opgezocht omdat we geloven in branded content en hiermee de consument aan het woord kunnen laten. Het is voor ons de eerste campagne binnen onze nieuwe merkpositionering,” aldus CMO Nicky Claeys van Domino’s.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.candidplatform.com/

Be Candid,
it’s contagious.

Candidness is the quality of speaking with
honesty and authenticity. Our Candid editorial
team shares stories that matter on media, data,
marketing, creativeness and technology.

Platform news       All platform news