Candid. Platform
for growth.

Virtual Reality van ING tijdens KLM Open

Virtual Reality van ING tijdens KLM Open

ING Private Banking gaf bezoekers van het Europese golftoernooi de KLM Open een 360-graden-beleving. Zij kregen de mogelijkheid het toernooi realtime te zien met een virtual realitybril op.

De VR-bril laat de bezoekers realtime in 3D meelopen met de ‘flight’ van internationale golfprofessionals, waaronder ook de Nederlandse ster Joost Luiten die overigens niet zo goed presteerde. De golfer zegt in een persbericht van ING ‘trots te zijn de eerste speler te zijn die onderdeel uitmaakte van deze wereldprimeur op de European Tour’. Hij legt uit hoe het werkt. ,,Een 360-gradencamera loopt mee tijdens de flight en brengt in beeld wat ik zie. Van medespelers tot publiek, van de eerste slag tot de laatste putt. Dichterbij het golfspel kun je als publiek niet komen!”

Naast de VR-beleving kregen bezoekers van de ING Private Banking What’s next Experience in het promodorp de kans om ‘The NextRembrandt’ te bewonderen, een 3D geprint schilderij dat wereldweideaandacht kreeg. Het schilderij is gebaseerd op 346 werken van Rembrandt.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.candidplatform.com/

Be Candid,
it’s contagious.

Candidness is the quality of speaking with
honesty and authenticity. Our Candid editorial
team shares stories that matter on media, data,
marketing, creativeness and technology.

Platform news       All platform news