Candid. Platform
for growth.

Twitter wil searchopties adverteerders verbeteren

twitter_searchopties

Twitter heeft de ambitie om het searchplatform voor adverteerders flink te verbeteren. Oprichter Jack Dorsey ziet veel mogelijkheden om, in navolging van Google, sterke advertentieresultaten te plaatsen.

Een andere mogelijkheid om beter te presteren ziet Twitter in het transformeren van kleine bedrijven die actief zijn op Twitter in 'adverterende klanten', zo valt te lezen in The Drum. Een van de kansen die Ned Segal, CFO bij het bedrijf, ziet is dat er successen worden geboekt met het lanceren van nieuwe producten (dat schijnt via Twitter prima te doen te zijn).

,,We geloven dat we een van de beste plekken zijn voor het lanceren van nieuwe producten en bovendien is het heel belangrijk dat je op die manier feedback krijgt van consumenten. Deze ambitie kwam naar buiten na het bekendmaken van de cijfers. De omzet steeg met 29 procent in vergelijking met een jaar geleden tot 758 miljoen dollar, 650 miljoen dollar uit advertenties. 

Zorgwekkend is het dalen van het aantal gebruikers met 4 miljoen in vergelijking met oktober 2017. Dorsey wijt deze daling trouwens aan het 'schoon houden' van de timeline door verdachte gebruikers of bots te sluiten. Alles om de conversatie zo scherp mogelijk te houden, zo zegt hij. 

Extra fields

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.candidplatform.com/

Be Candid,
it’s contagious.

Candidness is the quality of speaking with
honesty and authenticity. Our Candid editorial
team shares stories that matter on media, data,
marketing, creativeness and technology.

Platform news       All platform news