Candid. Platform
for growth.

Steeds met ander uitzicht ontwaken in commercial voor Québec

Steeds met ander uitzicht ontwaken in commercial voor Québec
Door Mathilde Min

Het Canadese bureau lg2 slaagt er opnieuw in om Québec op een verfrissende en doeltreffende manier te promoten in een nieuwe commercial. In ‘A room with many views’ zien we de provincie door de ogen van Kip en Glennis.

 
Vorig jaar draaide de lg2 campagne voor de provincie rond een blinde man. Alle zintuigen worden gestimuleerd in Québec, was toen de boodschap. In de campagne van dit voorjaar volgen we de reis van een stel dat iedere nacht in dezelfde kamer slaapt, maar iedere ochtend ontwaakt in een ander landschap. Ze lijken oprecht verrast en blij met wat ze zien. Dat voel je als kijker.

De commercial spreekt aan, doordat het bestaande beeld van Québec als mooie, gevarieerde provincie op een nieuwe manier wordt neergezet. De kijker kan zich identificeren met het stel en meegaan in hun enthousiasme en verbazing. Het grootse van het landschap krijgt iets intiems, doordat we het door hun ogen bekijken. Wakker worden in dezelfde kamer, de deur opengooien en dan een totaal andere wereld zien dan waar je in naar bed ging. Magisch.

 
https://www.youtube.com/watch?v=rvpIK7dpCkQ&t=17s

De campagne is vooral gericht op de Franse, Amerikaanse en Canadese markt.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.candidplatform.com/

Be Candid,
it’s contagious.

Candidness is the quality of speaking with
honesty and authenticity. Our Candid editorial
team shares stories that matter on media, data,
marketing, creativeness and technology.

Platform news       All platform news