Candid. Platform
for growth.

iPhone X ‘vernieuwender dan ooit’

iPhone X ‘vernieuwender dan ooit’

Het zal weinig mensen zijn ontgaan, maar Apple heeft de nieuwe en veelbesproken iPhone X gelanceerd. De mobiele telefoon, bestaande uit glas en een stalen behuizing met een display over de gehele grootte van het scherm, is volgens Chief Executive Tim Cook ‘de grootste stap vooruit sinds de introductie van de oorspronkelijke, eerste iPhone.’ Zo is te lezen op de website van Reuters.

Investeerders en fans zagen in dit tiende jubileum van de iPhone een uitgelezen kans voor Apple om de smartphone eindelijk weer eens een wat drastischer make-over te geven. Vorig jaar kon Apple een tegenvallende omzet noteren, omdat veel klanten de iPhone 7 teveel op de iPhone 6 vonden lijken en de toen nieuwste iPhone dus minder werd verkocht. De iPhone X is even groot als de iPhone 7, maar wel smaller. En hij heeft veel nieuwe features.

Opzienbarende vernieuwingen aan de nieuwste iPhone, die een wenkbrauwfronsend bedrag van 999 dollar moet opleveren, zijn: een wireless oplaadsysteem, een infraroodcamera voor gezichtsherkenning (deze vervangt de huidige touch ID). Omdat het scherm geen thuisknop meer heeft, moet de gebruiker het scherm nu aantikken om de iPhone uit standby-stand te halen. De nieuwe Applewatch heeft ook een aantal verbeteringen: zo kan de gebruiker ook als de iPhone niet in de directe omgeving is gewoon bellen en toegang tot internet krijgen via de smartwatch.

Normaal gesproken begint Apple zo’n twee weken na de officiële aankondiging met het verschepen van de eerste nieuwe producten.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.candidplatform.com/

Be Candid,
it’s contagious.

Candidness is the quality of speaking with
honesty and authenticity. Our Candid editorial
team shares stories that matter on media, data,
marketing, creativeness and technology.

Platform news       All platform news