Candid. Platform
for growth.

Bijzondere aankondiging nieuwe speler Roma

Bijzondere aankondiging nieuwe speler Roma

AS Roma heeft, volgens The Drum, de komst van een nieuwe speler op een hele bijzondere manier aangekondigd. In de video was plek ingeruimd voor Katy Perry, een zingende leeuw en een geit die aan het schaken was. Aanvaller Patrick Schick was niet van de partij in de video.

Deze video past perfect in een serie van bizarre films waarmee Roma de spelers in de afgelopen transferperiode presenteerde. Er kwamen vragen of de videomaker misschien aan de drugs was, maar hoofd social media Paul Rogers leek niet onder invloed van paddo’s. ,,I think we’ve owned weirdness this summer.’’ De serie bizarre video’s is een (meta-)reactie op de slechte kwaliteit video’s van andere clubs om de komst van nieuwe spelers aan te kondigen.

Roma houdt overigens wel van een experiment op het gebied van video. De Belgische middenvelder Radja Nainggolan heeft een Snapchat bril op gehad om fans een kijkje achter de schermen bij de training te bieden. Het afscheidsfilmpje van de legendarische Francesco Totti zorgde voor meer dan 70 miljoen Facebook views in een week.

 
https://twitter.com/ASRomaEN/status/902546975681388544

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.candidplatform.com/

Be Candid,
it’s contagious.

Candidness is the quality of speaking with
honesty and authenticity. Our Candid editorial
team shares stories that matter on media, data,
marketing, creativeness and technology.

Platform news       All platform news