Candid. Platform
for growth.

Amerikaanse bedrijven bieden hulp in Houston

Amerikaanse bedrijven bieden hulp in Houston

Grote en kleine Amerikaanse merken verlenen op hun eigen manier hulp aan de mensen in Houston die getroffen zijn door de zware regenval en orkaan Harvey. Bedrijven als Apple, Amazon, Walmart, PepsiCo, JP Morgan en Home Depot hebben allemaal een miljoen dollar gedoneerd. The Drum houdt een complete lijst bij van tweets van bedrijven waarin ze melding maken van een donatie of actie.

Ook andere bedrijven verleenden op hun eigen manier hulp. Airbnb heeft de lokale gemeenschap opgeroepen om hun huizen gratis ter beschikking te stellen en T-Mobile heeft haar netwerk voor een periode gratis ter beschikking gesteld in de regio. Ook heeft Duracell gratis batterijen geleverd. Supermarktketen Walmart heeft zelfs een eigen crisiscentrum ingericht om te onderzoek waar de meeste behoefte aan is.

Een beetje vroeg misschien was de reactie in het FD van het Nederlandse Arcadis en Royal HaskoningDHV dat kansen ziet voor watermanagementprojecten in de getroffen stad. ,,Je kunt voetbalvelden als waterbuffer gebruiken,’’ zei Nanco Dolman die zich bij ingenieursbedrijf Royal HaskoningDHV bezighoudt met stedelijk watermanagement.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.candidplatform.com/

Be Candid,
it’s contagious.

Candidness is the quality of speaking with
honesty and authenticity. Our Candid editorial
team shares stories that matter on media, data,
marketing, creativeness and technology.

Platform news       All platform news