Candid. Platform
for growth.

Een strategische inspiratiesessie over media en consumentengedrag

Strategische-inspiratiesessie-over-media-en-consumentengedrag---M2Media
Sinds het begin van de COVID-19 crisis houden wij de effecten van de crisis op media- en consumentengedrag nauwlettend in de gaten. Deze bevindingen delen we in de vorm van de Corona Updates met onze klanten. 

Nu Nederland stapje voor stapje weer opengaat, is het goed om vooruit te kijken om te bepalen welke koers er gevaren moet worden in 'het nieuwe normaal'. Daar helpen we graag bij. In een strategische sessie praten we je helemaal bij om je zo te helpen om de juiste koers te bepalen. Door gebruik te maken van inzichten over lokale en internationale lessen over marketing in crisistijden, zoomen we in op de directe effecten van COVID-19 op media en consumentengedrag.

Ruben Pierik, Teamleider Marktbewerking Univé, zegt: "M2Media heeft ons geholpen om inzicht te krijgen op de impact en kansen van COVID-19. Hierdoor hebben we extra handvatten die we gebruiken in de voorbereiding van de acties en campagnes die in 2020 op de planning staan"

Wil jij als marketeer ook een vastberaden koers varen? Stuur dan vrijblijvend een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.candidplatform.com/

Be Candid,
it’s contagious.

Candidness is the quality of speaking with
honesty and authenticity. Our Candid editorial
team shares stories that matter on media, data,
marketing, creativeness and technology.

Platform news       All platform news