Candid. Platform
for growth.

Havana Harbor lanceert service model voor meer digital expertise en capaciteit bij inhouse teams

1920x1080-HavanaHarbor-STAAS1-DEFF
Marketeers willen te allen tijde grip hebben en houden op hun strategische doelstellingen en digitale marketingactiviteiten. Door de versnelde digitalisering is de werkdruk bij veel marketingcommunicatie -teams flink toegenomen. Het 'Studio as a Service'-concept van Havana Harbor is een effectieve manier om externe kennis en capaciteit binnen het eigen inhouse marketingteam in te bedden. Zodat marketingteams weer grip krijgen op hun strategische marketingdoelen.

Havana Harbor levert een dedicated digital team - met servicemanager en ervaren digital experts - dat alle webmanagementwerkzaamheden op het gebied van het CMS, contentpublicatie en UX-design uit handen neemt. 'Studio as a Service' noemen we dat.

Dedicated webteam
Inhouse marketingteams hebben dagelijks contact via onze servicemanager en 24/7 via het online ticketsysteem en kunnen zich volledig op hun doelstellingen richten, terwijl onze webteams zorgen voor de zekerheid van een dagelijks geoptimaliseerde, up-to-date website. Na een kort onboardingproces is je 'Studio as a Service'-team op basis van duidelijke service windows en werkafspraken normaal gesproken binnen 1 tot 4 weken up & running. Ieder StaaS-team start daarna met een vaste fee per maand en is naar wens uit te breiden of op te schalen.

Schaalbaar
Het 'Studio as a Service'-concept is wendbaar én schaalbaar. We willen in hechte co-creatie met inhouse marketingteams continu samenwerken aan optimalisaties van je website en digitale marketing. Door snel en adaptief in te spelen op wat er nodig is. Door de kracht van het Candid platform kunnen we vrijwel alle expertises aanhaken. Van creatie, digital design, CRO, CXO, development, advertising- en videoproductie, tot data-analisten, programmatic, social media en mediaspecialisten.

Meer weten?
Onze 'Studio as a Service'-teams kunnen afhankelijk van al naar gelang je wensen met een mix van expertises starten. Van basis webteam tot en met een volledig datagedreven CRO/CXO-team of creatie- en designteams.

Meer weten? Neem contact op met Alex van Straaten van Havana Harbor via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.candidplatform.com/

Be Candid,
it’s contagious.

Candidness is the quality of speaking with
honesty and authenticity. Our Candid editorial
team shares stories that matter on media, data,
marketing, creativeness and technology.

Our Candid editorial team
creates stories that matter.

Platform news       All platform news