Candid. Platform
for growth.

Havana Harbor met schitterende notering in Emerce100

emerce-100
Op dinsdag 7 april is de nieuwe, jaarlijkse uitgave van de Emerce100 gepubliceerd. Binnen de categorie 'Digital Agency Online Campaign' staan wij met 5-sterren wederom hoog genoteerd op een gedeelde tweede plaats. Dat maakt ons trots!

Net als vorig jaar, scoren we weer enorm goed in de lijst. Dat is een bevestiging van ons feilloze geloof dat brand en performance hand in hand gaan. We werken hard om onze klanten in alle facetten van de (digitale) customer journey bij te staan. Na de prachtige campagnes die we afgelopen jaar hebben ontwikkeld, is de notering een mooie kers op de taart. Dit succes behaal je uiteraard enkel door keihard samen te werken. Intern, maar ook met de labels binnen Candid, andere bureaus en uiteraard onze geweldige klanten.

Een notering in de Emerce100 van 2020 is mooi, zeker in deze tijd, maar dat kan niet zonder de fantastische opdrachten van onze klanten. Met die gedachte willen wij vanuit onze 20 nieuwe 'thuishavens' alle klanten bedanken voor de toffe opdrachten, het vertrouwen, het lachen en dat we kunnen doen waar wij van houden! 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.candidplatform.com/

Be Candid,
it’s contagious.

Candidness is the quality of speaking with
honesty and authenticity. Our Candid editorial
team shares stories that matter on media, data,
marketing, creativeness and technology.

Our Candid editorial team
creates stories that matter.

Platform news       All platform news