Candid. Platform
for growth.

Fabienne Jungerhans leidt Digital creative agency Havana Harbor

MT-Havana-Harbo_20210712-072755_1

Fabienne Jungerhans is per 1 juli 2021 benoemd tot Agency Lead van Havana Harbor – A Candid Company. In deze rol is zij eindverantwoordelijk voor het snelgroeiende digitale creatieve bureau uit Rotterdam. Samen met Creative Director Henk Haaima en Operations Director David Timmermans voert zij de dagelijkse leiding van Havana Harbor.

Met de recentelijke versterking van Creative Director Henk Haaima en met de benoeming van Jungerhans als Agency Lead, is het team compleet om de verdere groeiambities te gaan realiseren.

Ruud Wanck, CEO Candid Platform: "De toepassing van technologie en beschikbare data worden steeds belangrijker. Creativiteit is en blijft de belangrijkste factor om het verschil te maken. We zien dat terug in alles wat we doen en het is onze missie om onze relaties hierin mee te nemen. Met de benoeming van Fabienne zijn we ervan overtuigd dat haar professionaliteit, bevlogenheid en relevante ervaring de optimale invulling gaat geven om onze doelen, samen met onze klanten, te realiseren."

Fabienne Jungerhans:"Havana Harbor heeft zichzelf in een uitdagend jaar opnieuw uitgevonden. Dat kan alleen door te luisteren naar de vraag uit de markt. We beantwoorden de vraag vanuit creatie naar digitale middelen en platforms. Maar marketeers willen meer. Optimaal resultaat op alle kanalen. Daarvoor moet je als merk een naadloze ervaring neerzetten. Havana zal naast technology enabled design de komende tijd zwaar inzetten op innovatie en creatie vanuit data en inzicht. Zo willen we de komende jaren blijven groeien, ook internationaal, samen met onze trouwe klanten"

Jungerhans heeft meer dan 11 jaar ervaring opgedaan bij diverse digitale bureaus, in zowel media als creatieve sector. De afgelopen 6 jaar was ze commercieel verantwoordelijk voor creatie bij Digital Agency Group als MT lid en sinds 1,5 jaar in de rol als commercieel directeur en MT lid bij Havana Harbor. 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.candidplatform.com/

Be Candid,
it’s contagious.

Candidness is the quality of speaking with
honesty and authenticity. Our Candid editorial
team shares stories that matter on media, data,
marketing, creativeness and technology.

Our Candid editorial team
creates stories that matter.

Platform news       All platform news