Candid. Platform
for growth.

Digital creative agency Havana Harbor benoemt Henk Haaima als Creative Director

 Henk Haaima wordt per 1 maart 2021 de nieuwe Creative Director van Havana Harbor (onderdeel van CANDID platform) en maakt daarmee onderdeel uit van het management team. Haaima levert met zijn komst een bijdrage aan de toekomstvisie en internationale groeiambities van Havana Harbor.

Haaima was meer dan 12 jaar werkzaam als Creative Director bij Mirabeau. Onder zijn leiding heeft hij de rol van creatie prominent gemaakt en was direct betrokken bij de internationale groei van het bureau. In deze periode won hij diverse (internationale) prijzen. Daarnaast publiceert hij regelmatig artikelen in vakbladen, wordt hij vaak gevraagd om deel te nemen in vakjury's en deelt graag zijn kennis als gastspreker.

Havana Harbor heeft een uitgesproken ambitie om toonaangevend creatief werk te bedenken en te maken voor merken die hun doelgroep van een optimale digitale experience willen voorzien. "Creativiteit is key, maar de toepassing van technologie en beschikbare data wordt steeds belangrijker. We zien dat terug in alles wat we doen en het is onze missie om onze relaties in hierin mee te nemen", aldus Erik van Laar (Managing Director Havana Harbor). "Met Haaima verwelkomen we een thought leader in ons team die deze visie omarmt. Met zijn bevlogenheid en relevante ervaring kunnen we met Havana Harbor de versnelling maken om onze doelen, samen met onze klanten, te realiseren."

Henk Haaima: "Het is belangrijk om nieuwe technologieën te omarmen, met de snelheid van de ontwikkelingen mee te bewegen en tegelijkertijd te streven naar tijdloos en goed doordacht design. Havana Harbor heeft met veel enthousiasme en overtuiging de transitie ingezet naar digital experiences en end-to-end customer journeys. Met mijn achtergrond in user experience en user centered design, gaan we op volle kracht verder met het vormgeven van deze ambitie."

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.candidplatform.com/

Be Candid,
it’s contagious.

Candidness is the quality of speaking with
honesty and authenticity. Our Candid editorial
team shares stories that matter on media, data,
marketing, creativeness and technology.

Platform news       All platform news