Candid. Platform
for growth.

Vol trots presenteren we weer een nieuwe klant

Upside-Down---DD

Anna Nooshin opende onlangs de deuren van het Instagram museum The Upside Down Amsterdam Na anderhalf jaar brainstormen, plannen en zoeken naar de perfecte locatie, is in samenwerking met ondernemer Hans Plesman deze droom verwezenlijkt en kunnen bezoekers zich laten onderdompelen in een compleet nieuwe museum ervaring. Voor de succesvolle lancering is The Upside Down Amsterdam, na een bureau oriëntatie, een samenwerking aangegaan met creative agency Studio Beng Beng en met media/online bureau's daily dialogues en One4media.


Studio Beng Beng maakte de introductiecampagne. Len Chandra, eigenaar & creative director Studio Beng Beng: "In een wereld waarin content king is, is The Upside Down Amsterdam het summum. Over elke centimeter in de ruimte is nagedacht. Al bij het zien van de eerste moodboards en kennismaking met de mensen achter The Upside Down zagen we meteen een creatieve match. Voor de campagnevideo hebben we niet zomaar een sneak peek van de kamers geschoten, maar echt een anthem film gemaakt voor de nieuwe generatie contentmakers. Voor merken die een offline platform willen waarmee ze jonge contentmakers kunnen bereiken, is The Upside Down Amsterdam zeker een collab waardige content machine. Well done!!"

Candid label daily dialogues en One4media nemen online en offline advertising voor hun rekening. Sjef Kerkhofs, managing director van daily dialogues: "Ons bureau is al jaren specialist op het vlak van social media marketing. Platformen als Instagram, Youtube, Facebook en TikTok zitten in ons DNA, dus het is geweldig voor ons en ons team om voor een innovatief concept als The Upside Down te werken dat zo dichtbij onze belevingswereld staat. En uiteraard is het ook een voorrecht met een influencer als Anna Nooshin te kunnen werken." Teun Boekee, eigenaar van media-adviesbureau One4media: "Het is voor ons een enorm leuke uitdaging om vanaf het begin samen op te trekken en te adviseren hoe we er een groot succes van kunnen maken!".

Hans Plesman, CEO van The Upside Down Amsterdam Norbert Pollemans, Sales & Marketing Director voegen toe: "We hebben met Studio Beng Beng, daily dialogues en One4Media een versnelling gegeven aan onze unieke experience. Met deze bureaus zijn we in staat geweest in hele korte tijd een sterke positionering en bekendheid te realiseren met een hoge engagement waarde. Alle bureau's hebben een scherpe kijk op onze primaire doelgroep; Gen Z en snappen als geen ander hoe offline en online te integreren en elkaar kunnen versterken."

Met maar liefst 1500m2 en 25 rooms en decors mag The Upside Down Amsterdam zich het grootste Instagram museum van Europa noemen. Direct bij de ingang verlies je het gevoel van onder en boven in een draaiende vortex, waarna je in levensgrote en bewegende RGB projecties stapt. Je staat op je kop in de Royal Room, ervaart het leven onder zeeniveau in de Infinity Room, waarna je de Led verlichte pool betreedt, naast de levensgrote kauwgomballen machine in Candyland. Een bezoek duurt ongeveer 1 à 1,5 uur en neemt je mee op avontuur naar een andere wereld.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.candidplatform.com/

Be Candid,
it’s contagious.

Candidness is the quality of speaking with
honesty and authenticity. Our Candid editorial
team shares stories that matter on media, data,
marketing, creativeness and technology.

Platform news       All platform news