Candid. Platform
for growth.

Eline Deijs gaat media-tak Candid leiden

Eline Deijs gaat media-tak Candid leiden

Eline Deijs treedt per 1 juni aan als managing director bij Candid Media. Zij wordt eindverantwoordelijk voor alle mediadienstverlening binnen Candid. Doel is om de mediabureaus door verdere groei, samenwerking en innovatie aantrekkelijker te maken voor zowel kleine als grote Nederlandse adverteerders. De dagelijkse leiding van de mediabureaus M2Media en STROOM komt in handen van respectievelijk Jasmijn Bouwmeester en Samantha Catsburg.

De aanstelling van Eline Deijs past in de bredere strategie van Candid om silo's te doorbreken en alle marketingdisciplines beschikbaar te stellen voor klanten. ,,De rol van Deijs is om de bureaus, M2Media, STROOM en BBK op het gebied van dienstverlening, technologie en schaalgrootte verder te ontwikkelen, zodat ze volledig de concurrentie aankunnen met de buiten Nederland aangestuurde bureaus", zegt CEO Ruud (Rudiger) Wanck. De voormalig Global CEO van GroupM Connect trad in oktober 2020 aan om een nieuwe organisatiestructuur op te zetten en Candid zowel nationaal als internationaal verder uit te breiden.

Eline Deijs werkte onder meer voor uitgever Sanoma, de Havas Media Group, persbureau ANP en was sinds 2017 directeur marketing & digital bij de RAI in Amsterdam. ,,Ik heb een digitale achtergrond aan de bureaukant, aan de uitgeverskant en bij de RAI aan de klantkant. Die ervaring neem ik mee in deze nieuwe functie. Ik ben heel trots dat ik bij zo'n snelgroeiend en ondernemend Nederlands bedrijf mag werken met zulke mooie klanten",

Nieuwe leiding voor M2Media en STROOM
Jasmijn Bouwmeester neemt de positie over van Stephanie Smit, hiervoor Managing Director van M2Media. Smit maakte eerder dit jaar een interne stap en geeft leiding aan het volledig media-geïntegreerd team van specialisten voor planning, executie en inkoop. Zowel Bouwmeester als Catsburg rapporteren aan Deijs. Wanck: "We hebben een bewuste keuze gemaakt om de bureaus te laten leiden door Jasmijn en Samantha. Zowel M2Media als STROOM hebben een sterke eigen identiteit en behoren tot de best gewaardeerde mediabureaus van Nederland. Daar spelen zij, met hun achtergrond als Client Service Director, beiden een belangrijke rol in.

STROOM stond onlangs bovenaan in de FONK100 van Beste Bureaus in 2020, met een 8,8 als waardering van klanten. Het bureau staat al jaren in de top van het Adformatie Media Report en het MT100 Media Advies en wordt regelmatig uitgeroepen tot beste dienstverlener op dat vlak. Ook M2Media scoort hoog in de waarderingslijsten van zakelijke beslissers. Het bureau stond twee jaar achtereen op de eerste plaats van de MT100 in de categorieën media-advies en marketingadvies. 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.candidplatform.com/

Be Candid,
it’s contagious.

Candidness is the quality of speaking with
honesty and authenticity. Our Candid editorial
team shares stories that matter on media, data,
marketing, creativeness and technology.

Platform news       All platform news