Candid. Platform
for growth.

David Benady is a writer, editor, content creator and analyst based in London. His work appears in The Guardian, on Bloomberg.com and NYTimes.com and he has written widely for UK national newspapers and magazines. He has worked as media correspondent for Campaign and was acting editor of Marketing Week. David’s specialist areas are media, marketing, retail and IT.

John Reynolds is a freelance business and news reporter, who specialises in writing about marketing, media, foodtech and fintech. He currently works three days a week as a news journalist at The Times. He has previously held journalist roles at MediaGuardian, Marketing and Media Week. He is interested in writing about sports marketing, food and drink marketing and a bit of fintech.

Trevor Clawson is a business and technology journalist covering all aspects of the digital economy, including marketing, media, early-stage companies and the European tech startup ecosystem,. He is a regular contributor to Forbes.com and his work has appeared in the Sunday Times, Guardian, Revolution, Wired and a broad range of trade publications.

Alex is als Cliënt Service Director verantwoordelijk voor een aantal Key accounts en new business bij Havana Harbor. Met een scherp oog voor strategie brengt hij creative- en productie teams in lijn met de ambities en doelen van uiteenlopende merken.

‘Ik krijg veel energie van het optimaliseren van de online experience van merken op het snijvlak van brand, design en content. Digitalisering en de verschuiving van interruptie naar relevantie vraagt dat marketing communicatie, platforms en data niet meer als losse expertises worden benaderd. Ik geloof heilig in data gedreven creatie, validatie en design thinking, zodat in ieder stap in de optimalisatie van digital experiences waarde voor de eindgebruiker wordt toevoegt. Met creativiteit en nieuwsgierigheid probeer ik klanten te inspireren met nieuwe inzichten, om samen continu nieuwe kansen te ontdekken en te benutten. ‘

  • Bij mij ben je aan het juiste adres voor strategische inzichten die jou verder helpen om je vraagstuk op te lossen. Dit kan een mediavraagstuk zijn, maar ook vragen over een specifieke doelgroep of de markt waarin een merk actief is. Daarbij maak ik gebruik van het beste uit twee werelden: onderzoek & marketing.
  • Mijn werkzaamheden zijn bureau overstijgend, waardoor ik werkzaam ben voor zowel klanten van mediabureaus M2Media en Stroom als klanten van digitaal bureau Online Company en creatief bureau XXS.

Voor Pedram is digital marketing een speelveld waarin mensen, merken, media, creativiteit, data en technologie op een effectieve manier aan elkaar verbonden worden. Als Managing Director van Online Company kan hij samen met zijn gedreven team deze visie tot leven brengen voor ambitieuze merken en organisaties. “Veel marketeers denken bij digital marketing nog teveel aan silomatige analyses en gebruik van technologie. Te weinig aan hoe je die data & technologie kan inzetten om een betere verbinding met je doelgroepen te maken, verhoogde merkrelevantie te creëren en te bouwen aan duurzame klantrelaties.”

Adviseur en creatieve sparringpartner op het gebied van digital advertising voor alle labels van het Candid platform, opdrachtgevers en samenwerkende (reclame)bureaus gedurende projecten.

Draag uiteraard actief bij aan het ontwikkelen van een creatief concept, maar begeleid de teams ook voorafgaand aan de conceptfase. Bijvoorbeeld met de briefing of het toetsen van innovatieve mogelijkheden. Na de conceptfase ondersteunen ik de doorontwikkeling, productie en distributie ervan naar live-gang.

Hans Siebbeles is nu bijna 25 jaar werkzaam als media adviseur voor de Culturele sector.

Sinds de overname door Candid in 2016 opereert hij onder het zelfstandige label BBK Media. Voordeel voor u van deze samenwerking is een groter dienstenaanbod en scherpere tarieven.

In 2018 won hij de verkiezing “favoriete quote 2018” uit de Retriever medianieuws rubriek met zijn uitspraak “Tijd is net als geld, hebt het nooit dus je maakt het maar”. En tijd maakt Hans altijd voor zijn klanten. Het credo van BBK Media ‘Vandaag gemeld, morgen verteld’ wordt dan ook dagelijks waargemaakt.

Heeft een passie voor retail en Marketing Communicatie. Krijgt energie van een dynamische omgeving, openheid en het behalen van business doelstellingen. Haar focus ligt op snelheid en resultaten, je kunt haar ook wel een pragmaticus noemen.

Heeft een voorliefde voor mensen, merken, marketing en media. Generalist met een grote nieuwsgierigheid en interesse naar specialismen. Wil graag alles weten. Vooral ook wat het op kan leveren, opgeleverd heeft of hoe we het nog meer gaan laten opleveren. Gelooft in de kracht van verbinden en streeft er naar om alles (en iedereen) in zijn kracht te krijgen. Alleen ren je snel maar samen kom je verder. #samenwinnen.

Bij Stroom als Client Service Director verantwoordelijk voor onze klanten ook new business. In de afgelopen jaren in de media heb ik altijd klantverantwoordelijkheid gecombineerd met inhoud en daar word ik nog steeds blij van.

Vanuit mijn ervaring van Procter & Gamble tot Duracell en tot KWF zijn er veel raakvlakken te vinden en aangezien ik woonachtig ben in het midden van het land is elke stad dichtbij voor een kop koffie.

Be Candid,
it’s contagious.

Candidness is the quality of speaking with
honesty and authenticity. Our Candid editorial
team shares stories that matter on media, data,
marketing, creativeness and technology.

Platform news       All platform news