Candid. Platform
for growth.

XXS Amsterdam sluit zich aan bij Candid Group

XXS_candid
Het bureau XXS Amsterdam zal zich aansluiten bij de Candid Group (waar wij ook onderdeel van zijn natuurlijk). De eigenaren van XXS Amsterdam treden toe als partners van de groep.
 
,,De creatieve en strategische kracht van XXS Amsterdam vult Candid Group goed aan,'' aldus oprichter en eigenaar van de Candid Group Gérard Ghazarian. ,,Candid Group verenigt het beste van twee werelden door bureaus met hun eigen identiteit te koppelen aan de schaalgrootte en slagkracht van een netwerk. En juist dat is nodig om de steeds complexere vraagstukken van onze klanten op te lossen. XXS Amsterdam zal de gehele groep naar grotere hoogten stuwen."


Piet Hein Smit, founding partner van XXS Amsterdam dat opgericht werd in 1998, gelooft ook in de samenwerking. ,,We waren op zoek naar een partij waarbij we onze eigen signatuur en creatieve expertise kunnen behouden en tegelijkertijd verbinding kunnen maken met andere disciplines."

Met de toetreding van XXS Amsterdam groeit Candid Group uit tot een organisatie met ruim 200 medewerkers verdeeld over vestigingen in Amsterdam en Rotterdam. Om de samenwerking te versterken zal het bureau dit najaar verhuizen naar de Candid vestiging in Amsterdam Noord. Candid Group bestaat uit: 6 Circles, BBK Media, Havana Harbor, Lavinci, M2Media, Stroom, The Online Company, Vostradamus, frank.news en XXS Amsterdam.

Jullie weten dat we niet zo van de persberichten zijn, maar voor 'vrienden van de show' maken we natuurlijk altijd een uitzondering. We zullen snel een leuk interviewtje maken met Piet Hein Smit voor de achtergrond die jullie van ons gewend zijn.

Extra fields

Be Candid,
it’s contagious.

Candidness is the quality of speaking with
honesty and authenticity. Our Candid editorial
team shares stories that matter on media, data,
marketing, creativeness and technology.

Our Candid editorial team
creates stories that matter.