Candid. Platform
for growth.

Candid Group neemt daily dialogues over

Candid--daily-dialogues
Candid Group (tevens eigenaar van ons, frank.news dus) heeft een social media bureau toegevoegd aan de groep: daily dialogues.

Candid Group, opgericht in 2007, is dus een platform voor media-, technologie- en creatieve bureaus met als doel de steeds complexere vraagstukken van klanten op te lossen.

,,De vraag naar targeted social blijft groeien. Met de toevoeging van daily dialogues vergroten we onze capaciteit en spelen we goed in op de groeiende vraag van klanten,'' aldus Gérard Ghazarian, oprichter van Candid Group in het persbericht. ,,daily dialogues is door de jaren heen meegegroeid met toptalenten en hun expertise. Dit is ook de kracht van Candid Group. Met elk bureau dat we verwelkomen, transformeren wij tot een nog sterker en slimmer bedrijf."

Sjef Kerkhofs, partner bij daily dialogues, opgericht in 2011, zegt: ,,Onze ondernemende mentaliteit en ambitie past perfect bij de visie van Candid en versterkt wederzijdse groei."

De toetreding van daily dialogues volgt kort op die van XXS Amsterdam en brengt Candid Group naar ruim 220 werknemers verspreid over de kantoren in Amsterdam en Rotterdam. Het social media bureau behoudt het huidige Rotterdamse kantoor. Beide partners blijven bij daily dialogues, Sjef Kerkhofs treedt daarnaast toe als partner van de groep. Candid Group bestaat inmiddels uit 6 Circles, BBK Media, daily dialogues, Havana Harbor, Lavinci, M2Media, RLVNT, Stroom, The Online Company, Vostradamus en XXS Amsterdam.
 

Extra fields