TODO: /blogs/entry/default.php
TODO: /blogs/entry/default.posts.php

Vinylify: eigen vinylplaat maken met digitale muziek

Vinylify: eigen vinylplaat maken met digitale muziek

Een persoonlijke oldscool vinyl plaat maken met digitale muziek uit je eigen tracklist. Klinkt als muziek in de oren toch?

 
Digitaal meets analoog
In deze tijd van digitale muziekdiensten als Spotify en YouTube kijk je bijna raar op als iemand het nog over een cd of vinyl heeft. Toch zijn de old school platen sinds een paar jaar weer terug in het ‘muziekbeeld’. En niet alleen bij dj’s op de draaitafel, maar ook in de woonkamer.

 
Muziekdatabase
Het nieuwe Nederlandse merk Vinylify speelt hier op in door personalized platen aan te bieden. Je kunt je eigen favoriete songlist uploaden of kiezen uit hun muziekdatabase. Deze database is mede mogelijk gemaakt door samenwerkingen met verschillende artiesten en labels. In totaal is er ruimte voor 20 minuten muziek. Als final touch kun je de hoes zelf ontwerpen.

 
Vinylify Store
Het idee voor de start-up ontstond toen de mensen achter venture studio Bored Of Advisors op kantoor naar hun jukebox luisterden en bedachten hoe cool het zou zijn om niet alleen je favoriete online streaminglijst te hebben, maar deze ook ouderwets op vinyl af te spelen.

Er is zelfs een Vinylify store op de Overtoom 228 in Amsterdam waar je live kunt zien hoe je plaat wordt gemaakt. Kosten: €50 per ‘elpee‘. Geen concurrent voor Spotify, maar toch leuk om te zien dat de oude en nieuwe muziekwereld prima samen gaan.

https://www.youtube.com/watch?v=KGjyXWXcglc&feature=youtu.be
Vragen?
Direct onze hulp nodig?
Wij nemen contact met u op.
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Related Posts

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.candidplatform.com/