TODO: /blogs/entry/default.php
TODO: /blogs/entry/default.posts.php

Pareltje van een online magazine

Pareltje van een online magazine

Niets fijner dan een ontdekking van een nieuw magazine waar je instant verliefd op kunt worden. Jaren geleden had ik het met de Britse Glamour. Klein ‘bagsize’ formaat, mooie fotografie en vol artikelen met die heerlijke Britse humor. Kortom: anders dan anders. Of zoals de LINDA. die inmiddels alweer 150 nummers geleden de Nederlandse tijdschriftenmarkt op haar kop zette.

 
Ondertussen poppen die nieuwe magazines niet alleen meer in de kiosk op, maar ook steeds vaker op mijn beeldscherm. Vaak zijn het digizines die meer weg hebben van een website of blog. Maar soms zit er een noemenswaardig exemplaar tussen, zoals Shot of Joy en Amayzine, die grappig genoeg beiden inmiddels ook een print magazine hebben uitgebracht. En pas geleden ontdekte ik er weer één: Modern Getaways.
 
Best of both
Er is inmiddels één digitaal issue verschenen. Een lust voor het oog. De perfecte combinatie van het beste uit de digitale wereld samengebracht met ingrediënten die we tot een paar jaar geleden vooral in print tegenkwamen. Denk aan filmpjes die op een mooie manier geïmplementeerd zijn in de pagina’s, bewegende typografische elementjes en grappige gif’jes. In combinatie met mooie fotografie, zoals foto’s die zo mooi zijn dat ze tot leven komen. Letterlijk. En interessante artikelen, allemaal over reizen. Gemaakt door een klein team, onder wie oprichter en uitgever Yasaman Bitarafan. Het verdienmodel: partnerships met merken en hotels met een gezamenlijke doelgroep, namelijk de moderne vrouw die houdt van luxe reizen. Blader er hier doorheen en laat je inspireren!

 
 
 
Vragen?
Direct onze hulp nodig?
Wij nemen contact met u op.
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Related Posts

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.candidplatform.com/