TODO: /blogs/entry/default.php
TODO: /blogs/entry/default.posts.php

Geleerd van de Fyre-docu: Stop nou met 'dedicated'

Fyre

Marketing is een mooi vak, maar ook een vak met termen, woorden en uitdrukkingen die iedereen teveel gebruikt. Iedereen praat elkaar na, maar niemand weet wat die termen nou echt betekenen. Ons advies: stop er gewoon eens mee. Deel 6 uit onze serie: dedicated.


Ben jij de dedicated communicatiemedewerker die wij zoeken? We gaan dedicated onze marketingcommunicatiestrategie naar de next level brengen. We zijn dedicated naar onze klant, om zo de customer journey goed in kaart te brengen.

Dergelijke zinnen kom ik best veel tegen op mijn eigen reis online en in het land. Die customer journey is een erge term, zoals eerder beschreven, maar het gaat me nu even om het woord 'dedicated'.

Gebruik je dit woord regelmatig binnen je marketing- of mediaorganisatie dan is er namelijk simpelweg iets mis met je organisatie. Je komt wel eens op werkplekken waarvan je denkt: wat een lamme sfeer hangt hier. Mensen zitten naar hun werkcomputer te staren, iemand loopt wat te ijsberen, een ander zit lang op het toilet. Daarvan weet je: die zijn niet dedicated bezig.

En dat hebben we wel nodig in deze tijd van agility. Dus 'Ben jij de dedicated communicatiemedewerker die wij zoeken' moet eigenlijk zijn: 'Ben jij wél de dedicated communicatiemedewerker die wij zoeken? Want degene die wij er nu hebben zitten, heeft het niet.' En als je zegt dat je dedicated bent naar je klant, verraad je in feite dat het voorheen niet helemaal goed ging.

Natuurlijk wil je als organisatie toegewijde mensen en natuurlijk wil je als mens doen wat je leuk vindt. Als je de Fyre-documentaire op Netflix hebt gezien dan zie je hoe dedicated mensen kunnen zijn. Ja, het kan ook doorslaan in fanatisme natuurlijk en dat is ook weer niet de bedoeling. Dedicated bekt natuurlijk extra lekker en zet sommigen misschien op scherp. Mensen met een gezonde werkambitie en organisaties die verder willen komen, hebben dat van nature al. Dus stop gewoon met het woord, of gebruik desnoods toegewijd.


Vragen?
Direct onze hulp nodig?
Wij nemen contact met u op.
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Extra fields

Related Posts

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.candidplatform.com/