Candid. Platform
for growth.

Een LINDA in HEMA-saus

Een LINDA in HEMA-saus

Bij een feestje hoort taart. Bij een geweldig branded content-concept hoort een positieve Franky. Hierbij dus.

 
In ons artikel over LINDA.tv kon je al lezen dat de makers van LINDA druk bezig zijn met verschillende uitingen in hun samenwerking met HEMA. Alleen al door de typografie een perfecte match. En zie hier TAART, het magazine waarmee de keten zijn negentigjarig bestaan viert. Oprecht een feestje om doorheen te bladeren. Met of zonder de Redvelvet cake die je door de coverpas  - ook een topconcept in bladenland, mits de korting voor het juiste merk, aansluitend op de doelgroep, bedoeld is - met korting kunt kopen.

 
Kneuterig Hollands 
Het voelt alsof je door de LINDA. bladert, die geheel gedoopt is in HEMA-saus. Je weet wel, die van hun worstenbroodjes. Het kneuterige, Hollandse druipt er vanaf. En dat is genieten. Zonder truttigheid en met een scherpe tone of voice. Wist je bijvoorbeeld dat bekende gezichten als Hadassah de Boer en Manuel Broekman weleens iets gepikt hebben bij de jarige warenhuisketen?

 
Juicy anekdotes
Laatstgenoemde liet de potten haargel zo via z'n gulp zijn broek inglijden. Verder staat het magazine, dat je gratis bij een HEMA-taart en bij LINDA krijgt, vol juicy anekdotes: van uit taart springende strippers tot gezellige kletspraatjes met frivole negentigjarige dames; Écht Hema en branded content in optima forma.