TODO: /blogs/entry/default.php
TODO: /blogs/entry/default.posts.php

M2Media is het nieuwe mediabureau van Nintendo

Nintendo_visualdef

Nintendo Benelux brengt voor de Nederlandse markt alle media-activiteiten onder bij M2Media. De legendarische pionier op het gebied van videogames en interactief entertainment koos na een pitch voor M2Media's sterke en ambitieuze strategische inzichten met praktische doorvertaling.

M2Media wist de pitch van Nintendo met overtuiging te winnen en gaat alle Nederlandse mediaactiviteiten verzorgen: van media inkoop tot planning en advies, zowel offline als online. Frédéric Michaux, Head of Marketing van Nintendo Benelux: ,,M2Media is in staat geweest om onze manier van werken te begrijpen en onze uitdagingen efficiënt beet te pakken. Die praktische 'CAN-DO' mentaliteit geeft houvast en vormt de basis voor onze verdere groei. We kijken uit naar een geweldig jaar met elkaar!"

Nintendo is natuurlijk bekend van iconische figuren als Super Mario, Pokémon, Donkey Kong en Link uit de Zelda-reeks en verrast nog steeds met bijvoorbeeld Nintendo Labo, een interactieve manier van bouwen en spelen voor de Nintendo Switch. Matthijs Roumen, Strategy Director bij M2Media is trots op de samenwerking: ,,Nintendo is een nostalgisch merk dat keer op keer blijft verrassen met innovaties op het gebied van videogames en spelsystemen. Het is een eer om aan de slag te mogen voor dit prachtige merk."

M2Media is al ruim achttien jaar hét onafhankelijke media- & marketingbureau voor ondernemende marketeers. Bij M2Media werken dagelijks ruim 35 gepassioneerde vakmensen samen aan strategie, planning en inkoop van geïntegreerde off- & online oplossingen. M2Media werkt onder andere voor Coop, Cartoon Network, Dutch FilmWorks, NVM, Schiphol en Vereniging Eigen Huis.

M2Media is sinds december 2017 onderdeel van de Candid Group. 

Vragen?
Direct onze hulp nodig?
Wij nemen contact met u op.
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Extra fields

Related Posts

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.candidplatform.com/