TODO: /blogs/entry/default.php
TODO: /blogs/entry/default.posts.php

M2Media aan de slag voor DELTA Fiber Nederland, Caiway en DELTA

deltafiber

DELTA Fiber Nederland kiest voor zijn merken Caiway en DELTA, voor M2Media (onderdeel van de Candid Group) als strategisch en uitvoerend mediapartner voor alle glasvezelcampagnes. Het media- en marketingbureau verzorgt voor deze merken de complete mediastrategie. Ook de uitvoer en media-inkoop brengt DELTA Fiber Nederland bij M2Media onder.

DELTA Fiber Nederland wil de komende jaren een groot aantal nieuwe huishoudens op glasvezel aansluiten, zo staat in het persbericht. Een ambitieus doel waar M2Media zich volledig op gaat richten. Het gaat om een samenwerking voor de lange termijn. DELTA Fiber Nederland vindt dat dit past in de verdere professionalisering van zijn communicatiebeleid.

Een effectieve, geïntegreerde mediastrategie en slimme gezamenlijke inkoopkracht voor beide merken is volgens DELTA Fiber Nederland essentieel voor het realiseren van de groeidoelstellingen.

Jasmijn Bouwmeester (Client Service Director bij M2Media) in het persbericht: ,,We zijn er enorm trots op dat zowel Caiway als DELTA voor ons gekozen heeft. De markt van internetaanbieders is enorm dynamisch en kent een aantal grote spelers. Wij zijn er klaar voor om deze merken bekend te maken in een groter deel van Nederland en het aantal aansluitingen te doen stijgen."


Over Caiway en DELTA
Caiway werkt al ruim 30 jaar aan steeds betere televisie-, internet- en telefoniediensten en is uitgegroeid tot de één na grootste glasvezelprovider van Nederland. Kenmerkend is de aandacht voor buitengebieden.De provider levert ook glasvezel buiten de randstad en groeikernen. DELTA begon ruim 20 jaar geleden in Zeeland met het leveren van internet, tv entelefonie aan consumenten en ondernemers. Inmiddels levert het bedrijf telecomdiensten in negen provincies.


Over M2Media
M2Media (onderdeel van de Candid Group) is al ruim 18 jaar hét onafhankelijke media- & marketingbureau voor ondernemende marketeers. Bij M2Media werken dagelijks ruim 35 gepassioneerde vakmensen samen aan strategie, planning en inkoop van geïntegreerde off- & online oplossingen. M2Media werkt onder andere voor Coop, Cartoon Network, Dutch FilmWorks, NVM, Schiphol en Vereniging Eigen Huis. 

Vragen?
Direct onze hulp nodig?
Wij nemen contact met u op.
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Extra fields

Related Posts

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.candidplatform.com/