TODO: /blogs/entry/default.php
TODO: /blogs/entry/default.posts.php

Folders en aanbiedingen voortaan op één website en app

Folders en aanbiedingen voortaan op één website en app

Wat doe je als retailer in een tijd waarin adverteren in (online) folders bijna onbetaalbaar is? Twintig ondernemers pakten het slim aan en startte het Retail Media Initiatief. Een eigen mediaplatform als alternatief voor bestaande folderplatforms.

 
Het platform biedt folders en aanbiedingen aan via een eigen app en via de website. Maar er zijn ook extra mogelijkheden, zoals het analyseren van het klikgedrag en het plaatsen van links die leiden naar de eigen website.

Een van de initiatiefnemers is Maarten van Deurzen. Hij roept iedere retailer op om zich bij hen aan te sluiten. ,,De vereniging opereert zonder winstoogmerk. Daardoor kunnen we de kosten van deelname beperken tot een vast laag maandbedrag,” aldus Van Deurzen. De bedoeling is dat een grote groep consumenten voortaan alle aanbiedingen van meerdere winkels op één plek kunnen vinden.

Deelnemers:

Buitenhof Tuinmeubelen, Daka Intersport, DA, D.I.O. drogisten, DEEN Supermarkten, Discus, Etos, Euretco, Formido, Groenrijk, Halfords, Henders & Hazel, Hoogvliet Supermarkten, Internationale Meubel Groep, Intratuin, Kwantum, Life & Garden, Praxis, Scheer & Foppen, Welcom, Van Haren, Xooon, Zeeman.
Vragen?
Direct onze hulp nodig?
Wij nemen contact met u op.
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Related Posts

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.candidplatform.com/